Pizza Margherita

Pizza Margherita
Pizza Margheritan este o vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 285 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, frunze de busuioc, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, Pizza Margherita, și Margherita Pizza.

Instrucțiuni

1
Amestecați drojdia, 1 lingură de făină și 1/4 cană de apă caldă într-un castron mare și lăsați să stea până când suprafața pare cremoasă, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu pare cremos, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 1 1/4 căni de făină, restul de 1/2 cană de apă, sare și ulei și amestecați până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină (1/4 până la 1/3 cană) pentru ca aluatul să înceapă să se îndepărteze de partea bolului. (Aluatul va fi ușor umed.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Frământați pe o suprafață făinoasă, refăcând ușor când aluatul devine prea lipicios, până când este neted, moale și elastic, aproximativ 8 minute. Se formează într-o bilă, se pune într-un castron și se pudrează cu făină. Acoperiți cu folie de plastic sau un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ) și lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până la dublare, aproximativ 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Pulse roșii cu suc într-un blender pentru scurt timp pentru a face un pur și simplu pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Gatiti usturoiul in ulei intr-o cratita mica si grea la foc mediu-mic pana cand este parfumat si auriu pal, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați roșii pur și simplu, busuioc, zahăr și 1/8 linguriță de sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă și se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 40 de minute. Se condimentează cu sare și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BusuiocBusuioc
ZahărZahăr
SareSare
1
Cu cel puțin 45 de minute înainte de a coace pizza, puneți piatra pe raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului electric (sau pe podeaua cuptorului cu gaz) și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Nu lovi cu pumnul în jos. Se pudrează aluatul cu făină, apoi se transferă pe o coajă de pizza tapetată cu pergament sau pe o foaie mare de copt. Îndepărtați aluatul uniform cu degetele și întindeți-vă într-o rundă de 14 inci, refăcând degetele, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Întindeți sosul peste aluat, lăsând o margine de 1 inch (poate rămâne puțin sos). Aranjați brânza deasupra, lăsând o margine de 2 până la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
AluatAluat
2
Glisați pizza pe pergament pe piatra de pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
3
Coaceți până când aluatul este crocant și rumenit, iar brânza este aurie și clocotește în pete, 13 până la 16 minute. Folosind coaja sau foaia de copt, transferați pizza pe o tăietură. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Presărați câteva frunze de busuioc înainte de a le felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
1
* Aluatul poate fi lăsat să crească încet în frigider (în loc de într-un loc cald) timp de 1 zi. Aduceți la temperatura camerei înainte de modelare.* Sosul de roșii poate fi făcut cu 5 zile înainte și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
AluatAluat
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista