Pizza fără gluten cu ciuperci și ricotta

Pizza fără gluten cu ciuperci și ricotta
Pizza fără gluten cu ciuperci și ricotta este o rețetă vegetariană fără gluten și lacto-ovo, cu 4 porții. O porție conține 521 de calorii , 18 g de proteine și 18 g de grăsimi . Pentru 1,37 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se gătește în aproximativ 40 de minute . 2 persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, cartofi, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este oferită de Foodnetwork. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular destul de bun de 76% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și : Tort cu banane și ciocolată, glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia , Salată chinezească de pui fără gluten, fără lactate, fără zahăr și Pizza cu cârnați italieni Elk, brânză ricotta, ciuperci sotate și ceapă .

Instrucțiuni

1
Echipament special: un preser
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
2
Așezați o piatră de pizza sau o tavă de copt pe raftul cuptorului în poziția treia inferioară și preîncălziți la 500 de grade F. Împărțiți aluatul de pizza în 2 bile. Pulverizați o tavă de copt cu spray de gătit și apăsați fiecare bilă într-un cerc subțire de 25 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Puneți tava de copt pe piatra preîncălzită și coaceți-o până când aluatul începe să se rumenească pe fund și pe margini, aproximativ 10 minute pentru o crustă mai moale sau aproximativ 15 minute pentru o crustă mai crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Scoateți și lăsați să se răcească puțin.
5
Combinați mozzarella, ricotta, usturoiul, 1/4 linguriță de sare și ardeiul roșu măcinat într-un bol mic. Amestecați ciupercile, uleiul de măsline, cimbrul și 1/4 linguriță de sare într-un alt bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți uniform amestecul de brânză pe cele 2 blaturi de pizza, apoi împărțiți ciupercile între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți pizza până când crusta devine aurie și brânza se rumenește în unele locuri, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Tăiați fiecare în 4 bucăți și serviți.
9
Acoperiți cartofii cu apă într-o oală medie. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie cu furculița, aproximativ 25 de minute; scoateți-i. După ce cartofii s-au răcit suficient pentru a fi manipulați, îndepărtați coaja și treceți-i printr-un clește așezat deasupra unui bol mare (ar trebui să aibă aproximativ 2 căni). Dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Amestecați apa caldă, agave și drojdia într-o cană de măsurat sau un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Lăsați să stea până se formează un strat mic de spumă deasupra, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
12
Adăugați cartofii, făina de orez, amidonul de tapioca și 3/4 linguriță de sare în bolul unui mixer vertical prevăzut cu accesoriul paletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Amestecați la viteză medie până când amestecul se omogenizează și formează o pastă fină și sfărâmicioasă. Continuați să amestecați la viteză medie, adăugați albușul de ou și uleiul, încorporați încet amestecul de drojdie și amestecați până când aluatul se leagă (va fi ușor lipicios). Acoperiți bolul strâns cu folie alimentară și lăsați-l într-un loc cald până când aluatul crește la jumătate, aproximativ 1 oră și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Formați bile din aluat, pentru pizza mică sau medie, apoi fie le coaceți după preferințe, fie le înfășurați bine și le congelați timp de până la 1 lună. Dezghețați aluatul congelat la temperatura camerei, apoi modelați-l și coaceți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista