Pizza fermă de pui și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul de pui și slănină. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 366 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină crocantă, crustă de pizza, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Bacon Ranch Pizza, Bacon, Fermă, Pizza De Pui # HiddenValleyIt, și Pui Bacon Ranch Flatbread Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați sau ungeți o foaie de cookie întunecată sau antiaderentă de 15x10 inci sau mai mare. Desfaceți aluatul pe foaia de biscuiți; începând de la centru, apăsați aluatul într-un dreptunghi de 15x10 inci.
Întindeți pansamentul ranch uniform peste aluat. Se acoperă cu ingredientele rămase.
Coaceți 13 până la 16 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon