Pizza din fontă adâncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1024 calorii, 39G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 2. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, pepperoni, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pizza Din Fontă Adâncă, Pizza Cu Tigaie Din Fontă Adâncă-Fără Gluten, și Pizza Din Fontă Adâncă: Ridicol De Bună pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați drojdia și zahărul brun peste apă caldă în vasul unui mixer de suport prevăzut cu un cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 5 până la 10 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Rotiți mixerul la cea mai mică setare și adăugați încet 2 căni de făină 1/2 cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați sare de usturoi și 1/4 cană unt. Integrați restul de 2 căni de făină și frământați până când aluatul este neted și elastic, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Înveliți un bol mare de sticlă cu 1 lingură de ulei de struguri. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l în castron, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile cu ulei. Pulverizați o bucată de folie de plastic cu spray de gătit și acoperiți ușor vasul. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să crească într-o zonă caldă până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 45 de minute. Puneți aluatul și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
În timp ce aluatul se odihnește, încălziți o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați cârnații în vrac până se rumenesc și se sfărâmă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc Măcinați
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați cârnații fierți într-un bol cu o lingură pliată, păstrând picăturile în tigaie. Prăjiți legătura de cârnați italieni în picături până se rumenesc și nu mai sunt roz în centru, aproximativ 10 minute. Feliați cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți o tigaie din fontă de 12 inci cu 2 linguri ulei de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Apăsați aluatul în și în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite. Introduceți găuri în aluat cu o furculiță pentru a preveni bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Întindeți sosul de pizza în jurul bazei crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pizza
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
11
Presărați 1/3 cană brânză mozzarella peste sos; strat jumătate din cârnații în vrac, jumătate din cârnații feliați și jumătate din pepperoni peste brânză. Repetați straturile de carne. Se acoperă cu restul de 1/3 cană de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Cârnați De Porc Măcinați
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit pe raftul de jos până când crusta este maro auriu, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Ungeți crusta cu 1 lingură de unt; condimentează cu condimente italiene și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
14
Scoateți pizza din tigaie și lăsați să se odihnească timp de 3 până la 5 minute înainte de feliere.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.