Pizza Din Fontă Adâncă
Pizza din fontă adâncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1024 calorii, 39G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 2. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, pepperoni, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pizza Din Fontă Adâncă, Pizza Cu Tigaie Din Fontă Adâncă-Fără Gluten, și Pizza Din Fontă Adâncă: Ridicol De Bună pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați drojdia și zahărul brun peste apă caldă în vasul unui mixer de suport prevăzut cu un cârlig de aluat.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Rotiți mixerul la cea mai mică setare și adăugați încet 2 căni de făină 1/2 cană la un moment dat.
Adăugați sare de usturoi și 1/4 cană unt. Integrați restul de 2 căni de făină și frământați până când aluatul este neted și elastic, 5 până la 7 minute.
Înveliți un bol mare de sticlă cu 1 lingură de ulei de struguri. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l în castron, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile cu ulei. Pulverizați o bucată de folie de plastic cu spray de gătit și acoperiți ușor vasul. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să crească într-o zonă caldă până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 45 de minute. Puneți aluatul și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
În timp ce aluatul se odihnește, încălziți o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați cârnații în vrac până se rumenesc și se sfărâmă, aproximativ 5 minute.
Transferați cârnații fierți într-un bol cu o lingură pliată, păstrând picăturile în tigaie. Prăjiți legătura de cârnați italieni în picături până se rumenesc și nu mai sunt roz în centru, aproximativ 10 minute. Feliați cârnați.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți o tigaie din fontă de 12 inci cu 2 linguri ulei de struguri.
Apăsați aluatul în și în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite. Introduceți găuri în aluat cu o furculiță pentru a preveni bulele de aer.
Întindeți sosul de pizza în jurul bazei crustei.
Presărați 1/3 cană brânză mozzarella peste sos; strat jumătate din cârnații în vrac, jumătate din cârnații feliați și jumătate din pepperoni peste brânză. Repetați straturile de carne. Se acoperă cu restul de 1/3 cană de brânză mozzarella.
Coaceți în cuptorul preîncălzit pe raftul de jos până când crusta este maro auriu, aproximativ 25 de minute.
Ungeți crusta cu 1 lingură de unt; condimentează cu condimente italiene și praf de usturoi.
Scoateți pizza din tigaie și lăsați să se odihnească timp de 3 până la 5 minute înainte de feliere.