Pizza Din Fontă Adâncă

Pizza Din Fontă Adâncă
Pizza din fontă adâncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1024 calorii, 39G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 2. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, pepperoni, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pizza Din Fontă Adâncă, Pizza Cu Tigaie Din Fontă Adâncă-Fără Gluten, și Pizza Din Fontă Adâncă: Ridicol De Bună pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați drojdia și zahărul brun peste apă caldă în vasul unui mixer de suport prevăzut cu un cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea 5 până la 10 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Rotiți mixerul la cea mai mică setare și adăugați încet 2 căni de făină 1/2 cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați sare de usturoi și 1/4 cană unt. Integrați restul de 2 căni de făină și frământați până când aluatul este neted și elastic, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Înveliți un bol mare de sticlă cu 1 lingură de ulei de struguri. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l în castron, întorcându-vă pentru a acoperi toate părțile cu ulei. Pulverizați o bucată de folie de plastic cu spray de gătit și acoperiți ușor vasul. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să crească într-o zonă caldă până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 45 de minute. Puneți aluatul și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
În timp ce aluatul se odihnește, încălziți o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați cârnații în vrac până se rumenesc și se sfărâmă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați cârnații fierți într-un bol cu o lingură pliată, păstrând picăturile în tigaie. Prăjiți legătura de cârnați italieni în picături până se rumenesc și nu mai sunt roz în centru, aproximativ 10 minute. Feliați cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți o tigaie din fontă de 12 inci cu 2 linguri ulei de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Apăsați aluatul în și în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite. Introduceți găuri în aluat cu o furculiță pentru a preveni bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Întindeți sosul de pizza în jurul bazei crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
11
Presărați 1/3 cană brânză mozzarella peste sos; strat jumătate din cârnații în vrac, jumătate din cârnații feliați și jumătate din pepperoni peste brânză. Repetați straturile de carne. Se acoperă cu restul de 1/3 cană de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit pe raftul de jos până când crusta este maro auriu, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Ungeți crusta cu 1 lingură de unt; condimentează cu condimente italiene și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
14
Scoateți pizza din tigaie și lăsați să se odihnească timp de 3 până la 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Revista