Pizza De Vară
Pizza de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 433 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Încercați Pizza De Vară, Pizza Cu Legume De Vară, și Pizza Cu Fructe De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți roșiile într-o strecurătoare setată peste un castron mediu. Aruncați cu sarea și lăsați să se scurgă timp de 15 minute.
Într-un castron mediu, combinați roșiile scurse cu ceapa, mozzarella, busuiocul și piperul. Acoperiți fiecare coajă de pizza cu jumătate din amestecul de roșii.
Presărați pizza cu parmezan și stropiți cu ulei.
Coaceți direct pe grătarul cuptorului până când brânza se topește, aproximativ 8 minute.
Pizza la grătar: ingredientele de vară de pe această pizza o fac un candidat perfect pentru grătar.
Periați o lingură de ulei pe partea superioară a cojilor de pizza și așezați-le, cu ulei în jos, pe grătar. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ trei minute.
Periați cu o altă lingură de ulei, răsturnați cojile și acoperiți cu ingredientele rămase. Gatiti pana cand branza se topeste, aproximativ zece minute.
Recomandare de vin: Bardolino și Valpolicella sunt făcute pentru pizza proaspătă de roșii și zile calde de vară. Printre cele mai populare vinuri din lume, Aceste roșii vii din Veneto din Italia se bazează pe strugurii corvina. Valpolicella este cea mai bogată dintre cele două; Bardolino este aproape ca ros în delicatețea sa.