Pizza de vinete necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 144 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de spanac, pesmet panko, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 26%. Rețete similare sunt Pizza Cu Vinete, Pizza Cu Vinete, și Pizza Ușoară Cu Vinete.
Instrucțiuni
1
Așezați făina, ouăle și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime. Înmuiați vinetele în făină, ouă și apoi acoperiți-le în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați pe foi de copt unse; acoperiți blaturile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Se coace la 400 la 15-18 minute sau până se înmoaie și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți cârnații, ceapa, piperul și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se scurge și se transferă într-un castron; păstrați cald. În aceeași tigaie, sotati ciupercile și dovleceii în ulei până se înmoaie. Întoarceți cârnații în tigaie; amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți sosul de spaghete pe rondele de vinete. Se acoperă cu amestec de cârnați, spanac și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți 4-6 minute mai mult sau până când brânza este topită.