Fondant de ciocolată

Fondant de ciocolată
Dacă aveți aproximativ 1 oră pentru a petrece în bucătărie, fondantul de ciocolată ar putea fi un spectaculos lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 9 porții cu 528 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 2463 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sorbet de portocale, ouă și gălbenușuri, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fondant Laminat Cu Ciocolată, Fondant Laminat Cu Ciocolată Albă-Marshmallow, și Cupcakes de ciocolată umplute cu portocale cu Fondant.

Instrucțiuni

1
Mai întâi pregătiți matrițele. Folosind mișcări ascendente, periați puternic untul topit (folosiți 50g în total) pe tot interiorul formei de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
2
Așezați matrița în frigider sau congelator.
3
Ungeți mai mult unt topit peste untul răcit, apoi adăugați o lingură bună de pudră de cacao în matriță. Răsturnați matrița, astfel încât pulberea să acopere complet untul. Atingeți orice exces de cacao înapoi în borcan, apoi repetați cu următoarea matriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
4
Așezați un castron peste o tigaie cu apă abia fierbinte, apoi topiți încet 200g ciocolată neagră de bună calitate și 200g unt, ambele tocate în bucăți mici, împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți vasul de pe foc și amestecați până se omogenizează. Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Într-un castron separat bateți 4 ouă și 4 gălbenușuri de ou împreună cu 200g zahăr tos auriu până când este gros și palid și telul lasă o urmă; folosiți un tel electric dacă doriți. Cerneti 200g faina simpla in oua, apoi bateti impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Tos AuriuZahăr Tos Auriu
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Se toarnă ciocolata topită în amestecul de ouă în treimi, bătând bine între fiecare adăugare, până când se adaugă toată ciocolata și amestecul este complet combinat cu un aluat de tort liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
(Keebler)(Keebler)
8
Răsturnați aluatul de fondant într-un ulcior, apoi împărțiți uniform între forme. Fondanții pot fi acum congelați până la o lună și gătiți din congelat. Se răcește cel puțin 20 de minute sau până cu o seară înainte. Pentru a coace din congelat, pur și simplu continuați așa cum este menționat, adăugând încă 5 minute la timpul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Așezați fondanții pe o tavă de copt, apoi gătiți timp de 10-12 minute până când blaturile au format o crustă și încep să se îndepărteze de părțile laterale ale matrițelor lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
11
Scoateți din cuptor, apoi lăsați să stea 1 min înainte de a ieși.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Slăbiți fondanții mișcând vârfurile foarte ușor, astfel încât să se îndepărteze de părți, ușurându-le din matrițe. Sfat fiecare fondant ușor pe mâna ta, astfel încât să știi că a venit departe, apoi vârful înapoi în mucegai gata să placă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
13
Pornind de la mijlocul fiecărei plăci, stoarceți o spirală de sos de caramel faceți toate plăcile de care aveți nevoie înainte de a trece la etapa următoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
14
Așezați un fondant în mijlocul fiecărei farfurii. Folosind o lingură mare înmuiată în apă fierbinte, scoateți o quenelle de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
15
Așezați cu grijă înghețata deasupra fondantului, apoi serviți imediat. Repetați cu restul fondanților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista