Pizza cu tortilla de porumb este un fel principal vegetarian lacto-ovo . O porție conține 383 de calorii , 20 g de proteine și 15 g de grăsimi . Pentru 1,32 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 16 persoane. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de măsline, salsa, porumb și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 61% . Supa de avocado, porumb, roșii și tortilla , tortilla de porumb și stive de legume cu sos de ardei roșu și mini-pizza cu anghinare, Kalamata și roșii uscate la soare cu usturoi și rozmarin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, la foc mediu, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Într-un bol, combinați pasta de tomate și apa până se omogenizează; adăugați salsa. Încorporați în amestecul de carne. Încorporați porumbul, roșiile, măslinele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De Ajo
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați tortilla pe tăvi de copt neunse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Ungeți fiecare bucată cu 60 ml de amestec de carne până la 1,5 cm de margine și presărați cu 60 ml de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Coaceți la 190°C timp de 5-7 minute sau până când brânza se topește.