Pizza cu tortilla cu spanac și anghinare
Tortilla de spanac și anghinare Pizzan este o rețetă mediteraneană care servește 4. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 187 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 13 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de roșii, brânză mozzarella, baie de spanac-anghinare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Pizza cu spanac și anghinare, Pizza Cu Anghinare Cu Spanac, și Pizza cu spanac și anghinare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Răspândiți uniform spanacul-anghinare peste tortilla.
Presărați brânză mozzarella, parmezan și ceapă peste baie. Aranjați tortilla pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și se fierbe, aproximativ 10 minute. Top pizza cu roșii înainte de feliere și servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Flaconul Le Grand Courtage ros circulant Brut Bedazzled cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest produs Brut Ros își completează gama largă de alimente, de la savuroase la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR comande Brul comande, Strawberry shortcake și berry pie. Se amestecă cu suc proaspăt de grepfrut pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă profunzime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate naturală și prospețime. Gamay-ul cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.