Skillet Pizza: Tiganopitta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 491 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, apă caldă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pizza Cu Tigaie, Pizzan într-o tigaie, și Pizza Cu Tigaie.
Instrucțiuni
1
Într-un bol de amestecare, amestecați drojdia și apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Lăsați să stea și să înflorească aproximativ 20 de minute.
3
Se amestecă la viteză mică, făina, apa rece, uleiul de măsline și sarea. Bateți încet la început și apoi creșteți viteza mixerului pe măsură ce făina este încorporată. Reduceți viteza și amestecați până când aluatul devine moale și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă pe o placă făinoasă. Frământați aluatul adăugând făină în praf, după cum este necesar. Formați aluatul într-o bilă mare și acoperiți cu un prosop pentru a lăsa să stea până își dublează dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Încălziți o tigaie cu 2 linguri de ulei de măsline și adăugați prazul. Întoarceți focul la mediu și transpirați prazul până când este moale și translucid. Puneți deoparte și lăsați să se răcească. Când este gata, tăiați aluatul în bucăți de 6 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Rotiți-l în cerc gros de aproximativ 1/2 inci puțin mai mic decât tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Încălziți o tigaie mare cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați aluatul rulat în tigaie și răsturnați-l pentru a se rumeni pe ambele părți. Odată rumenit, presărați blatul cu brânză feta, praz, 1 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți într-o preîncălzire la 350 de grade F. cuptor suficient de lung pentru ca brânza să se topească. Trageți din cuptor și tăiați în 6 bucăți.