Pizza cu smochine și brânză de capră

Pizza cu smochine și brânză de capră
Fig și brânză de capră Pizzan este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 515 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, brânză de capră, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Asigurați-vă propria brânză de capră pentru brânză de capră, cârnați și ciuperci Wellington (sau Pizza!), și Săptămâna Pizza: Brânză De Capră Și Pizza Kale.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apa într-un castron mare și se presară drojdie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Lăsați să stea câteva minute pentru a se dizolva.
3
Se amestecă uleiul, sarea și făina pentru a face un aluat. Când aluatul este prea rigid pentru a se amesteca, se întoarce pe o suprafață făinoasă și se frământă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați într-un castron cu ulei și acoperiți cu un prosop curat. Lăsați deoparte să crească aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Așezați smochinele într-un castron mic și turnați apă clocotită peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se lasă să stea aproximativ 10 minute, apoi se scurge și se toacă. Pune deoparte.
7
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana sunt ofilite si moi. Reduceți căldura la minim și condimentați cu sare. Continuați să gătiți și amestecați până când ceapa devine maro închis, 5 până la 10 minute. Se amestecă cimbru, semințe de fenicul și smochine și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Puneți aluatul de pizza și întindeți-l într-un cerc gros de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Așezați pe o tigaie de pizza ușor unsă sau o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
11
Periați ușor suprafața cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12
Întindeți amestecul de ceapă și smochine peste crustă. Va fi rar, dar există multă aromă. Punct cu bucăți de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
13
Coaceți timp de 15 până la 18 minute în cuptorul preîncălzit sau până când crusta a devenit maro aurie la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 18 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista