Pizza Cu Rață Și Fontina Cu Rozmarin Și Ceapă Caramelizată

Pizza Cu Rață Și Fontina Cu Rozmarin Și Ceapă Caramelizată
Pizza cu rață și Fontina cu rozmarin și ceapă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 716 calorii, 37g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți Rozmarin, Rozmarin, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Pizza cu ciuperci sălbatice cu ceapă caramelizată, Fontină și rozmarin, Pizza Cu Ciuperci Sălbatice Cu Ceapă Caramelizată, Fontină Și Rozmarin, și Pizza de tabără cu ceapă caramelizată, cârnați și Fontină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Tăiați mai multe fante în pielea grasă a pieptului de rață. Într-o tigaie la foc mediu, prăjiți pielea cu fața în jos timp de 10 minute. Întoarceți și continuați să gătiți în propria grăsime încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din tigaie. Îndepărtați cu grijă pielea folosind un cuțit ascuțit, apoi feliați și lăsați-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, într-o tigaie separată, gătiți ceapa în ulei de măsline la foc mediu până devine translucidă și moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă în miere și se continuă să se gătească până se rumenesc și se parfumează, încă 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Se întinde uniform brânza de capră peste crusta de pizza și se condimentează cu sare și piper. Apoi stratificați cu ceapă caramelizată, brânză fontina, felii de piept de rață și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Brânză FontinaBrânză Fontina
Piept De RațăPiept De Rață
Brânză De CaprăBrânză De Capră
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza din Centrul pizza este complet topită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista