Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina
Rețeta Pizza de pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă face 4 porții cu 1222 calorii, 41G de proteine, și 89G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.65 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, pâine, ciuperci cu buton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. Funcționează bine ca un curs principal scump pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Simplu Crocant Busuioc Caramelizat Gradina Legume + Fontina Franceză Pâine Pizza, Pizza cu Pesto de pătrunjel, ciuperci Cremini, Fontinan și brânză de capră, și Rozmarin De Ciuperci Și Brânză La Grătar Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ciupercile porcini într-un bol și acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea până se înmoaie, 30 de minute.
3
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Ungeți cremini sau capacele de ciuperci cu buton alb cu uleiul de canola și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Așezați ciupercile pe grătar, cu capacul în jos și grătați până se rumenesc și ușor carbonizate, 4 până la 5 minute. Întoarceți capacele și continuați să grătați până când ciupercile sunt fierte, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se scoate de pe grătar, se lasă să se răcească ușor, apoi se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Scoateți porcinele din lichidul de înmuiere și puneți-le în vasul unui robot de bucătărie cu câteva linguri de lichid de înmuiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați ciupercile cremini, pulpa de usturoi, nucile, pătrunjelul și cimbrul într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă fin. Cu motorul pornit, adăugați încet 1/2 cană de ulei de măsline și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Crimini
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Adăugați 1/4 cană de brânză Romano și pulsați de câteva ori pentru a încorpora. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
și Piper Portocaliu
10
Ungeți pâinea pe partea tăiată cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Răspândiți uniform pesto-ul pe partea tăiată a fiecărei jumătăți de pâine. Topim pesto-ul cu brânza fontina, ne întoarcem la grătar, cu brânza în sus, închidem capacul grătarului și gătim până când brânza s-a topit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză Fontina
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Scoateți din grătar și presărați cu Romano-ul rămas.