Pizza Cu Pui La Grătar

Pizza Cu Pui La Grătar
Pizzan de pui la grătar este un fel principal de grătar. Această rețetă face 8 porții cu 377 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei jalapeno, boia de ardei, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pizza Cu Pui La Grătar, Pizza Cu Pui La Grătar, și Pizza Cu Pui La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati 4-6 minute sau pana se inmoaie. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti 20-25 de minute sau pana se rumenesc intens, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Desfaceți și apăsați aluatul pe fund și 1/2-in. sus părți ale unui uns 15x10x1-in. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți sosul de grătar peste aluat; se acoperă cu pui, ceapă gătită, slănină, brânză Gorgonzola și jalapenos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Sos De GrătarSos De Grătar
Ardei IuteArdei Iute
Pui întregPui întreg
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
AluatAluat
CeapăCeapă
6
Se presară cu boia și praf de usturoi; se acoperă cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
7
Coaceți 8-10 minute sau până când crusta este aurie și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizzan în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Un vin pe care l-ai putea încerca este Avignonesi Poggetto di Sopran Alleanza Vino Nobile di Montepulciano. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Avignonesi Poggetto di Sopra Alleanza Vino Nobile di Montepulciano
Avignonesi Poggetto di Sopra Alleanza Vino Nobile di Montepulciano
Vinul arată grație și eleganță, buchetul este complex cu tonuri de tartă de zmeură, condimente indiene, în special cuișoare și cardamom. Taninurile sunt mătăsoase, cu un finisaj lung persistent.vinul său este făcut cu struguri Sangiovese care evidențiază trăsăturile echilibrate și armonioase ale habitatului său. Vinul prezintă un corp mediu elegant, taninuri fără sudură și un profil de degustare distinctiv. Excelent pentru 'acum' dezvăluie un potențial impresionant de îmbătrânire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista