Pizza cu Pesto, roșii proaspete și Mozzarella

Pizza cu Pesto, roșii proaspete și Mozzarella
Pizza cu Pesto, roșii proaspete și Mozzarella ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 611 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii prune, mozzarella, Aluat de pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pizza Pesto cu roșii proaspete și Mozzarellan și Pizzan Perfect acasă, Paste cu Pesto, roșii proaspete, roșii uscate la soare, pui și brânză Mozzarella, și Paste Penne cu sos Pesto, Mozzarellan proaspăt și roșii Cherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu cel puțin 1 oră înainte de a coace pizza, puneți piatra pe cel mai mic raft al cuptorului (dacă aveți o sobă cu gaz, piatra poate merge direct pe podeaua cuptorului) și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Radeți grosolan mozzarella și tăiați roșiile transversal în felii groase de 1/8 inch. Pe o suprafață floured cu mâinile pat afară și întinde aluatul uniform într-o rundă de 12 inch, păstrând mâinile plate. (Nu manipulați aluatul mai mult decât este necesar. Dacă aluatul este lipicios, pudrați-l ușor cu făină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
TomateTomate
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Îndepărtați coaja de brutar cu făină și transferați cu grijă inch rotund. Smuciți coaja o dată sau de două ori și, dacă aluatul se lipeste, ridicați aluatul și presărați făină sub el, remodelând aluatul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Întindeți pesto peste aluat lăsând o margine de 1 inch și presărați brânză. Aranjați feliile de roșii peste brânză și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Felii De RoșiiFelii De Roșii
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
Aliniați marginea îndepărtată a cojii cu marginea îndepărtată a pietrei și înclinați coaja, smucind-o ușor pentru a începe să se miște pizza. Odată ce marginea pizza atinge piatra, trageți rapid înapoi coaja pentru a transfera complet pizza în piatră.
6
Coaceți pizza până când aluatul este crocant și maro, aproximativ 10 până la 12 minute și transferați cu coaja pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
7
Tăiați pizza în felii și serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Revista