Pizza cu Pesto, roșii proaspete și Mozzarella

Pizza cu Pesto, roșii proaspete și Mozzarella ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 611 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii prune, mozzarella, Aluat de pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma aluatul de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza De Desert La Grătar ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pizza Pesto cu roșii proaspete și Mozzarellan și Pizzan Perfect acasă, Paste cu Pesto, roșii proaspete, roșii uscate la soare, pui și brânză Mozzarella, și Paste Penne cu sos Pesto, Mozzarellan proaspăt și roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu cel puțin 1 oră înainte de a coace pizza, puneți piatra pe cel mai mic raft al cuptorului (dacă aveți o sobă cu gaz, piatra poate merge direct pe podeaua cuptorului) și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Radeți grosolan mozzarella și tăiați roșiile transversal în felii groase de 1/8 inch. Pe o suprafață floured cu mâinile pat afară și întinde aluatul uniform într-o rundă de 12 inch, păstrând mâinile plate. (Nu manipulați aluatul mai mult decât este necesar. Dacă aluatul este lipicios, pudrați-l ușor cu făină.)
Îndepărtați coaja de brutar cu făină și transferați cu grijă inch rotund. Smuciți coaja o dată sau de două ori și, dacă aluatul se lipeste, ridicați aluatul și presărați făină sub el, remodelând aluatul dacă este necesar.
Întindeți pesto peste aluat lăsând o margine de 1 inch și presărați brânză. Aranjați feliile de roșii peste brânză și condimentați cu sare și piper.
Aliniați marginea îndepărtată a cojii cu marginea îndepărtată a pietrei și înclinați coaja, smucind-o ușor pentru a începe să se miște pizza. Odată ce marginea pizza atinge piatra, trageți rapid înapoi coaja pentru a transfera complet pizza în piatră.
Coaceți pizza până când aluatul este crocant și maro, aproximativ 10 până la 12 minute și transferați cu coaja pe o tăietură.
Tăiați pizza în felii și serviți imediat.