Pizza cu macaroane și brânză

Macaroane și brânză Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 4185 calorii, 184g de proteine, și 259g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $11.1 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 207 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână paste rotini, parmezan, usturoi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Pizza cu macaroane și brânză, și Pizza Macaroane & Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și gătiți rotini al dente.
Scurgeți și pulverizați cu spray de gătit cu ulei de măsline, asigurându-vă că tăiței sunt bine acoperiți. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare, gătiți slănina până când este crocantă.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Îndepărtați toate picăturile de slănină, cu excepția a 1 lingură și adăugați untul.
Adăugați ceapa, usturoiul și nucșoara. Condimentează legumele cu sare și piper și sotează până când ceapa se ofilește și devine translucidă, aproximativ 4 minute. Reduceți focul la mediu-mic și presărați făina, amestecând pentru a acoperi ceapa și usturoiul. Continuați să gătiți până când aveți un roux blond, aproximativ 5 minute.
Bateți laptele până când aveți un sos suficient de gros încât să acopere spatele unei linguri. Zdrobiți slănina și adăugați jumătate în sos.
Se amestecă în Cheddar și mozzarella. Dați focul la minim.
Adăugați pastele în sosul de brânză și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și păstrați cald.
Într-un castron mic, adăugați pesmetul, parmezanul, arpagicul și uleiul de măsline.
Adăugați restul de slănină mărunțită și adăugați-o în castron, amestecând bine pentru a combina.
Pulverizați aluatul de pizza cu spray-ul cu ulei de măsline și introduceți-l în cuptor timp de 7 minute.
Scoateți din cuptor și așezați-vă.
Întindeți macaroanele și brânza pe pizza, având grijă să lăsați o margine de 1 inch.
Se presară cu amestecul de pesmet pe macaroane și brânză și se coace la cuptor pentru 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute pentru a seta macaroanele și brânza.