Pizza Cu Ierburi Proaspete
Pizza cu ierburi proaspete durează aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1 și costă 7,21 USD pe porție. Acest fel principal are 1853 calorii, 54g de proteine, și 92g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 50 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, făină, bile de mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este uimitor. Încearcă Pizza Cu Ierburi Proaspete, Pizza Pesto cu roșii proaspete și Mozzarellan și Pizzan Perfect acasă, și Pizza Pesto cu roșii proaspete și Mozzarellan și Pizzan Perfect acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: sucitor
Presărați drojdia peste 3/4 cană de apă caldă (nu călduță) într-un castron și lăsați să stea puțin.
Într-un mixer, adăugați făina și 1/2 linguriță de sare, iar cu mixerul funcționând la viteză mică (cu atașamentul paletei), turnați încet uleiul de măsline și continuați până se amestecă. Apoi, se toarnă amestecul de drojdie / apă și se amestecă până se combină.
Înveliți un bol separat de amestecare cu un strop ușor de ulei de măsline, răsturnați aluatul și formați-l într-o bilă. Aruncați pentru a acoperi bila de aluat în uleiul de măsline, apoi acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească timp de cel puțin 1 oră sau până la 3 sau 4 zile.
Aranjați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă și preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Stropiți o foaie mare de copt cu ulei de măsline.
Întindeți aluatul de pizza cât mai subțire și așezați-l pe foaia de copt.
Stropiți peste puțin ulei de măsline extravirgin, presărați puțină sare și piper și așezați feliile de mozzarella pe tot aluatul.
Coaceți până când crusta este aurie și brânza este cu bule, 12 până la 15 minute.
Puneți rucola, frunzele întregi de busuioc și pătrunjelul într-un castron și aruncați cu uleiul de măsline extravirgin și oțetul balsamic. Se împrăștie peste pizza, se presară parmezan ras și se servește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Concerto Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.