Rețeta Union Jack Fruit Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 30 de minute. O porție conține 121 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vanilie, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Jack-O ' - Lantern, Micul Jack Horner de pui de Crăciun, fructe și umplutură plăcintă!, și Pizza cu șuncă, ananas și brânză Jack.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 350 F. Linia de 15x10x1-inch sau 13x9-inch pan cu folie. Pulverizați numai partea inferioară a foliei cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale. Apăsați uniform în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cookie Mix
Unt
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
2
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Răspândiți amestecul peste crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Aranjați fructele peste crema de brânză. Se dă la frigider cel puțin 1 oră până se răcește. Pentru a servi, tăiați în 5 rânduri cu 4 rânduri. Acoperiți și refrigerați orice pizza cu fructe rămasă.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.