Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați și Radicchio Pizzan. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $4.5 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 878 calorii. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de cârnați în vrac, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Pizza Cu Cârnați, Radicchio Și Burrata, Pizza Cu Cârnați, Radicchio Și Mozzarella, și Cavatelli cu cârnați și Radicchio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Împărțiți aluatul în patru părți uniforme și așezați fiecare într-un recipient de delicatese acoperit de dimensiunea unui litru sau într-o pungă de congelare cu fermoar. Se lasă să se odihnească la temperatura camerei cel puțin 2 ore înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2
Transferați roșiile într-un castron mediu și zdrobiți aproximativ cu mâna. Se condimentează după gust cu sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Reglați raftul cuptorului la 6 inci sub broiler și așezați piatră sau oțel pe raft. Preincalziti cuptorul la cea mai mare temperatura posibila (500 sau 550 de metri cubi F) timp de cel putin 45 de minute. Alternativ, utilizați Pizza cu ceainic și inserție de grătar din oțel de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fulgi De Legume
4
Când este gata de coacere, întoarceți o singură bilă de aluat pe suprafața ușoară a făinii. Apăsați ușor aluatul într-un cerc dur de 8 inci, lăsând exteriorul cu 1 inch mai mare decât restul. Întindeți ușor aluatul într-un cerc de 10 până la 12 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inci, drapând peste articulații și întinzându-vă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați în coaja de pizza din lemn cu făină.
6
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Întindeți un strat subțire de sos peste pizza, urmat de 1/4 de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Întindeți 1/4 de cârnați peste pizza în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Întindeți 1/4 de radicchio și 1/4 de parmezan uniform peste pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Se presară ușor cu sare, se adaugă 6 frunze de busuioc și se stropesc cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Transferați pizza pe piatră fierbinte sau oțel și fierbeți până când marginile sunt umflate și ușor carbonizate, iar fundul este crocant, rotind regulat pentru gătit uniform, 3 până la 6 minute în total. Preluați pizza cu o coajă de metal și transferați-o pe o tăietură. Feliați și serviți imediat. Între timp, comutați cuptorul înapoi la 550 F pentru a reîncălzi piatra pentru pizza rămasă.