Pizza Cu Cârnați Adânci Din Chicago
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Chicago Deep-Dish Sausage Pizzan. Această rețetă servește 1 și costă 8,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 122G de proteine, 158g de grăsime, și un total de 2734 calorii. Funcționează bine ca un fel principal scump. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sos de pizza, ardei, aluat de pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma brânza, puteți urma acest fel principal cu Desertul Bianca Brânză La Grătar ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 80%. Încercați Pizza Cu Cârnați În Stil Chicago, Chicago Deep Dish Pizza, și Pizza Cu Vase Adânci Din Chicago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Cârnați bruni cu legume în tigaie. Se amestecă sosul de pizza.
Desfaceți aluatul de pizza; apăsați pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci, pulverizată cu spray de gătit.
Presărați 1/2 cană de brânză pe fundul crustei; acoperiți cu amestec de cârnați și brânză rămasă.
Coaceți 35 min. sau până când crusta devine maro auriu intens.
Lăsați să stea 10 min. înainte de tăiere pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.