Pizza cu ciuperci și praz

Pizza cu ciuperci și praz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă caldă, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 33 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 75%. Încercați Ciuperci picante și praz, Paste cu praz și ciuperci, și Praz cu bacon și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mediu; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină și sare în amestecul de drojdie; se amestecă până când amestecul formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic (aproximativ 5 minute).
Așezați aluatul într-un castron mediu acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 35 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați 2 degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 45
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați pe o tigaie de pizza de 12 inci sau o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb.
Coaceți la 450 timp de 7 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ciuperci și praz; saut 6 minute sau până când ciupercile sunt maro auriu și prazul este fraged.
Se presară cimbru și piper; se amestecă bine.
Puneți sosul de paste peste crusta de pizza. Se acoperă cu amestec de ciuperci și se presară cu brânză.
Coaceți la 450 timp de 14 până la 16 minute sau până când brânza se topește și crusta se rumeneste.