Pizza cu cartofi: Pizza di Patate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza cu cartofi: Pizza di Patate. Această rețetă servește 8 și costă 1,1 USD pe porție. O porție conține 559 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați provolone, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 58 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Croccette di patate (Crochete de cartofi), GATT di patate (cartofi "tort"), și Blinele de cartofi: Crocche di Patate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 8 litri de apă la fierbere. Gatiti cartofii in apa clocotita pana cand sunt usor perforati cu un cutit de paring, aproximativ 25 de minute.
Scurgeți cartofii și, în timp ce sunt încă calzi, curățați-i și treceți-i printr-o moară de alimente.
Adăugați ricotta, provolona, ouăle și pătrunjelul și condimentați cu sare și mult piper negru. Formați pizza de 6 inci cu mâinile ude, cu grosimea de aproximativ 1/2 inci și apăsați fiecare parte a fiecărei pizza într-o farfurie umplută cu firimiturile de pâine. Puneți deoparte până când toate sunt terminate.
Într-o tigaie antiaderentă de 8 inci, încălziți 1 lingură de ulei până la fumat.
Puneți câte o pizza pe rând în tigaie și gătiți aproximativ 4 minute pe fiecare parte, până când fiecare parte este maro auriu închis.
Așezați pizza gătită pe o tavă căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se scurge până când toate sunt terminate. Pentru a servi, așezați pizza pe un raft pe o foaie de prăjituri și într-un cuptor preîncălzit de 450 de grade F timp de 6 până la 8 minute.
Scoateți și serviți într-o grămadă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti D. O. C. G. cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![D. O. C. G.]()
D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.