Reteta Pizza de cartofi de primăvară ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 55 minute. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 450 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Cu Cartofi Prăjiți Cu Brânză De Capră, Ierburi De Primăvară Și Urfa Biber, Pizza De Primăvară, și Pizza De Primăvară Din Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frământați 1 Lingură. uleiul de măsline în aluat, acoperiți cu un prosop și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Aluat
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 16 pe 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
3
Transferați pe o foaie de copt mare, superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Gatiti ceapa si usturoiul in 1 lingura. ulei într-o tigaie medie la foc mediu, amestecând, până la moale, timp de aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se lasă să se răcească, apoi se împrăștie peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Curățați și tăiați subțire cartofii. Aranjați într-un strat uniform pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Aluat
8
Cremă de cremă și 2 linguri. ulei deasupra. Apoi presărați 2 linguri. Parmezan, sare, piper roșu zdrobit și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Piper Negru
Parmezan
Cremă
Sare
Ulei De Gătit
9
Coaceți timp de 25 de minute, presărați rozmarin deasupra și coaceți încă 10 minute. Se acoperă cu 1 lingură rămasă. și 1 linguriță. ulei și 2 linguri. Parmezan.