Pizza Cu Cartofi De Primăvară
Reteta Pizza de cartofi de primăvară ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 55 minute. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 450 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Cu Cartofi Prăjiți Cu Brânză De Capră, Ierburi De Primăvară Și Urfa Biber, Pizza De Primăvară, și Pizza De Primăvară Din Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frământați 1 Lingură. uleiul de măsline în aluat, acoperiți cu un prosop și lăsați să se odihnească 10 minute.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 16 pe 11 inci.
Transferați pe o foaie de copt mare, superficială.
Gatiti ceapa si usturoiul in 1 lingura. ulei într-o tigaie medie la foc mediu, amestecând, până la moale, timp de aproximativ 7 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se împrăștie peste aluat.
Preîncălziți cuptorul la 42
Curățați și tăiați subțire cartofii. Aranjați într-un strat uniform pe aluat.
Cremă de cremă și 2 linguri. ulei deasupra. Apoi presărați 2 linguri. Parmezan, sare, piper roșu zdrobit și piper negru.
Coaceți timp de 25 de minute, presărați rozmarin deasupra și coaceți încă 10 minute. Se acoperă cu 1 lingură rămasă. și 1 linguriță. ulei și 2 linguri. Parmezan.