Pizza cu B. L. T. Topping

Pizza cu B. L. T. Topping
Pizza reteta cu B. L. T. Topping ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 28 minute. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 267 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Un amestec de slănină oscar mayer, pansament clasic de fermă, pizza cu patru brânză în creștere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Topping De Pizza-Pizza Cu Somon Afumat, Carne De Vită Cu Topping De Pizza, și Hot Dog cu Topping de Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți pizza conform instrucțiunilor de pe pachet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se servește acoperit cu ingredientele rămase.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista