Pizza Cu Ardei Iute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pepperoni Pizzan. Această rețetă face 6 porții cu 287 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci cremini, aluat de pizza de bază, brânză mozzarella parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash, Pizza Cu Ardei Iute, și Pepperoni Pizza Dip.
Instrucțiuni
Poziționați un suport pentru cuptor în setarea din mijloc. Poziționați un alt raft în setarea cea mai joasă și așezați o foaie de copt fără margini pe raftul inferior. Preîncălziți cuptorul la 50
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciuperci feliate în tigaie și sotati timp de 5 minute sau până când umezeala se evaporă.
Scoateți folia de plastic din aluatul de bază pentru Pizza; aruncați.
Ungeți uleiul peste aluat.
Scoateți foaia de copt preîncălzită din cuptor; închideți ușa cuptorului. Glisați aluatul pe foaia de copt preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 500 timp de 8 minute.
Întindeți sosul de Pizza de bază într-un strat uniform peste crustă, lăsând o margine de 1/4 inch. Sos de Top cu ciuperci.
Presărați ciupercile uniform cu mozzarella și parmezan. Aranjați pepperoni într-un strat uniform deasupra brânzei.
Coaceți pe raftul din mijloc încă 10 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.