Pizza Cu Ardei Iute

Pizza Cu Ardei Iute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pepperoni Pizzan. Această rețetă face 6 porții cu 287 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci cremini, aluat de pizza de bază, brânză mozzarella parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash, Pizza Cu Ardei Iute, și Pepperoni Pizza Dip.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport pentru cuptor în setarea din mijloc. Poziționați un alt raft în setarea cea mai joasă și așezați o foaie de copt fără margini pe raftul inferior. Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ciuperci feliate în tigaie și sotati timp de 5 minute sau până când umezeala se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți folia de plastic din aluatul de bază pentru Pizza; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Ungeți uleiul peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți foaia de copt preîncălzită din cuptor; închideți ușa cuptorului. Glisați aluatul pe foaia de copt preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului la 500 timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Întindeți sosul de Pizza de bază într-un strat uniform peste crustă, lăsând o margine de 1/4 inch. Sos de Top cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Presărați ciupercile uniform cu mozzarella și parmezan. Aranjați pepperoni într-un strat uniform deasupra brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
11
Coaceți pe raftul din mijloc încă 10 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Tăiați în 12 pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista