Pizza Cu Ardei Iute
Pepperoni Deep-Dish Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 354 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză parmigiano-reggiano, drojdie, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma făina de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Nucă De Cocos ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 de ore și 38 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Cu Ardei Iute, Pizza Pepperoni Cu Mâncare Adâncă, și Pizza Pepperoni Cu Vase Adânci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 3/4 cană de apă caldă în vasul unui mixer cu suport cu cârlig de aluat atașat. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină la 3/4 cană de apă; se amestecă până se combină. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Combinați 1/4 cană de apă rămasă și drojdia într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute sau până când se fierbe.
Adăugați amestecul de drojdie, uleiul și sarea în amestecul de făină; se amestecă 5 minute sau până se formează un aluat moale.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit; acoperiți suprafața aluatului cu folie de plastic acoperită ușor cu spray de gătit. Se da la frigider 24 de ore.
Scoateți aluatul din frigider.
Lăsați să stea, acoperit, 1 oră sau până când aluatul ajunge la temperatura camerei. Puneți aluatul în jos.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 x 11 inch pe o suprafață ușor făinată. Apăsați aluatul în partea de jos și parțial în sus a unei tigaie metalică de 13 x 9 inch acoperită cu spray de gătit. Acoperiți aluatul ușor cu folie de plastic.
Așezați o foaie de copt în cuptor pe raftul inferior. Preîncălziți cuptorul la 45
Aranjați 3/4 cană de mozzarella uniform peste aluat; se acoperă cu sos de Pizza de bază, pepperoni, Parmigiano-Reggiano și restul de 1/2 cană de mozzarella.
Puneți tigaia pe foaia de copt în cuptor; coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până când crusta este aurie.
Tăiați pizza în 6 dreptunghiuri.