Pizza cu anghinare-spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 286 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ceapă verde, piper, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare sunt Pizza cu spanac și anghinare, Pizza cu spanac și anghinare, și Pizza cu spanac și anghinare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu. Se amestecă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați crusta de pizza pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Întindeți amestecul de spanac peste crusta de pizza, lăsând o margine de 1/2 inch; se acoperă cu anghinare și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți la 450 timp de 13 minute sau până când brânza se topește.