Pizza Caserola
Pizza caserola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6851 persoană s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți brânză mozzarella, cârnați pepperoni, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pizza Caserola, Pizza Caserola, și Pizza Caserola.
Instrucțiuni
Gatiti taitei conform instructiunilor pachetului.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, rumeniți carnea de vită măcinată cu ceapa, usturoiul și ardeiul gras verde.
Scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă tăiței, pepperoni, sosul de pizza și laptele și se amestecă bine.
Se toarnă acest amestec într-un vas de caserolă de 2 litri.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 20 de minute, acoperiți cu brânza, apoi coaceți încă 5 până la 10 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.