Pizza caramelizată-ceapă cu ciuperci
Caramelizat - Pizza ceapa cu ciuperci ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,59 USD pe porție. Acest fel principal are 658 calorii, 14g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pizza, ciuperci cremini, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Quesadillas Cu Ouă Amestecate Cu Ceapă Caramelizată Și Ciuperci, Pizza cu ceapă roșie caramelizată și smochine, și Pizza Cu Ceapă Și Smochine Caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, neacoperită, amestecând ocazional, până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la moderat și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când este fraged și auriu, încă aproximativ 15 minute. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc foarte moale și adânc, încă aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se răcește la cald, aproximativ 10 minute.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 475 F.
În timp ce ceapa se răcește, acoperiți aluatul de pizza cu 1 lingură de ulei într - o tigaie de copt superficială de 17 x 12 inci și întindeți și apăsați aluatul pentru a acoperi fundul (aluatul poate fi rezistent la întindere la început, dar se va relaxa în curând).
Întindeți ceapa uniform peste aluat. Aruncați ciupercile cu 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și uleiul de lingură rămas într-un castron, apoi întindeți uniform peste ceapă. Zdrobiți brânza uniform peste ciuperci.
Coaceți pizza până când partea inferioară a aluatului este aurie și brânza începe să se rumenească, 14 până la 16 minute.
Ceapa poate fi gătită cu 1 zi înainte și răcită complet, descoperită, apoi răcită, acoperită.