Rețeta Pizza Bianca cu rucola, slănină și ciuperci ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Pizza Bianca cu rucola, Bacon & ciuperci, Bianca Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați drojdia și zahărul în 1/2 cană de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit. Se amestecă 1 1/4 căni de făină și 1/4 linguriță de sare în amestecul de drojdie pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bol
2
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcând aluatul pentru a acoperi. Acoperiți; lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
4
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Așezați aluatul pe o tigaie pentru pizza sau o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină De Porumb
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
6
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a pregăti toppingul, gătiți slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 lingurițe de picături de slănină în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați ceapa și ciupercile în tigaie; gatiti 10 minute sau pana cand se inmoaie si umezeala se evapora, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se ia de pe foc; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
11
Stropiți ulei peste aluat; se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Aluat
Sare
Ulei De Gătit
12
Așezați tigaia pe cel mai mic raft al cuptorului; coaceți la 450 timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
13
Scoateți din cuptor; întindeți ricotta uniform peste crustă, lăsând o jantă de 1/2 inch. Aranjați amestecul de ceapă și rucola uniform peste ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Brânză Ricotta
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Se presară slănină, mozzarella și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi Mărunțiți
Parmezan
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
15
Coaceți încă 10 minute sau până când crusta se rumeneste ușor.