Pizza albă cu trei brânzeturi cu spanac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizza albă cu trei brânzeturi cu spanac. Această rețetă servește 6. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 361 calorii. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză Pecorino romano, făină de porumb, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Pizza albă brânză la grătar cu slănină + spanac, Pizza albă cu spanac și slănină, și Pizza Ușoară Cu Spanac Alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți aluatul din frigider.
Lăsați să stea la temperatura camerei, acoperită, timp de 30 de minute.
Așezați o piatră de pizza sau o foaie de copt grea în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 500 (Păstrați piatra de pizza sau foaia de copt în cuptor pe măsură ce se preîncălzește).
Combinați 1 1/2 linguri de ulei de măsline și usturoi feliat într-o tigaie mare.
Se încălzește la foc mediu-mare 1 1/2 minute sau până când usturoiul începe să sfârâie.
Adăugați 6 căni de spanac; saut 2 minute sau până când spanacul se ofilește. Pune deoparte.
Combinați brânzeturile, laptele și usturoiul tocat într-un castron.
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor făinată și străpungeți întreaga suprafață liberal cu o furculiță. Scoateți cu grijă piatra de pizza din cuptor.
Presărați făină de porumb peste piatra de pizza; așezați aluatul pe piatra de pizza.
Întindeți amestecul de brânză peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch.
Coaceți la 500 timp de 10 minute sau până când crusta este aurie și brânza este ușor rumenită. Se acoperă cu spanac; coaceți încă 2 minute sau până se încălzește bine.
Scoateți din cuptor; perie crusta exterioară cu restul de 1 1/2 lingurite de ulei.