Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizza cu mâncăruri adânci cu cârnați italieni și Broccoli rabe. O porție conține 4215 calorii, 147g de proteine, și 253g de grăsime. Pentru $10.18 pe portie, această rețetă acoperă 86% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână sare și piper, frunze de oregano, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal scump. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este minunat. Rețete similare sunt Pizza adâncă cu cârnați italieni și Broccoli Rabe, Pizza Italiană Cu Cârnați Adânci, și Pizza Cu Cârnați Adânci.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată, adăugați broccoli rabe și blanch timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge într-o strecurătoare și se trece peste apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Scurgeți din nou bine și stoarceți excesul de lichid.
4
Încălziți 2 linguri de ulei, fulgi de chili și usturoi într-o tigaie mare de sote la foc mediu și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați broccoli rabe, sare și piper și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rabe De Broccoli
6
Într-o tigaie mare separată, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc mare până când uleiul începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați legăturile de cârnați și folosind o lingură de lemn, rupeți ușor carnea în bucăți grosiere. Gatiti pana se rumeneste profund. (Nu trebuie să gătiți până la capăt, deoarece va continua să gătească la cuptor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uri
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Cuptor
8
Combinați cârnații și broccoli rabe și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
Cârnați
9
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
11
Adăugați roșiile și oregano, aduceți la fierbere și gătiți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 15 minute. Se amestecă busuiocul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Busuioc
12
Lasă să se răcească ușor.
13
Se dizolvă drojdia și apa în vasul unui mixer prevăzut cu accesoriul cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
14
Adăugați uleiurile și amestecați timp de 30 de secunde.
15
Adăugați făina de porumb, 3 căni de făină și sare șibate timp de 5 minute. Treceți la cârligul de aluat și amestecați restul de 2 1/2 căni de făină și frământați, folosind cârligul de aluat timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
16
Adăugați untul și frământați până se încorporează. Aluatul este un aluat foarte umed, așa că nu adăugați mai multă făină decât dacă este absolut necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
17
Așezați aluatul într-un castron mare ușor Uns cu ulei vegetal, acoperiți cu folie de plastic sau prosoape de bucătărie curate și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute. Puneți aluatul și lăsați din nou să dubleze dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Aluat
Punch
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Folie De Plastic
Bol
18
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
19
Puneți 2 pietre de pizza în cuptor pentru a preîncălzi, de asemenea. Ulei generos de 2 (9 sau 10 inci) tigaie adâncă cu ulei de măsline (aproximativ 2 linguri pentru fiecare tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
Tigaie
20
Împărțiți aluatul în jumătate și apăsați ușor aluatul pe blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
21
Așezați aluatul în tigăile pregătite și împingeți afară pentru a acoperi partea inferioară și în sus a tigăilor. (Dacă utilizați tigăile de 9 inci, ciupiți o bilă de 2 inci de pe fiecare aluat pentru a se potrivi mai bine.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
22
Combinați brânza într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
23
Așezați jumătate din brânza de pe fundul fiecărei cruste de plăcintă. Împărțiți umplutura de cârnați peste brânză și apoi acoperiți cu brânza rămasă, bătând brânza ferm în jos peste umplutură. Puneți o parte din sos peste vârful brânzei pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Cârnați
Brânză
Sos
24
Așezați tigăile în cuptor pe pietrele de pizza și coaceți-le în cuptor până se rumenesc, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
25
Scoateți din cuptor și presărați blatul cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
26
Lăsați pizza să se odihnească pe o foaie de copt timp de 5 minute înainte de a o felia.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.