Piureul de cartofi al mamei a la King
Piureul de cartofi al mamei a la King ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $ 2.68 pe portie. O porție conține 1046 calorii, 17g de proteine, și 68G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți unt, praf de usturoi, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, și Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați cartofii, rădăcina de țelină și 1 lingură de sare într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu-mare până se înmoaie furculița, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii și rădăcina de țelină.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de 9 pe 13 inci.
Bateți împreună crema de brânză și untul înmuiat într-un castron mare cu un mixer manual la viteză medie până când se amestecă bine, aproximativ 2 minute.
Adăugați cartofii fierbinți și rădăcina de țelină încet, alternând cu jumătate și jumătate. Bateți până se amestecă.
Se presară sare și se amestecă hreanul, praful de usturoi și piperul alb.
Turnați amestecul de cartofi în tigaia pregătită.
Se toarnă untul topit peste amestecul de cartofi.
Coaceți până la bule și ușor maro, aproximativ 45 de minute.