Piure De Țelină De Toamnă (Rădăcină De Țelină)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de țelină de toamnă (rădăcină de țelină). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 270 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,43 USD pe porție. Un amestec de smântână grea, cartof idaho, măr Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piure de țelină de toamnă (rădăcină de țelină) , Salată De Țelină (Rădăcină De Țelină), și Legume Rădăcinoase De Toamnă Pur Apercoate.
Instrucțiuni
Așezați țelina și cartofii într-o oală mare cu apă sărată și rece. Aduceți la fierbere. Se fierbe 10 minute apoi se adaugă mărul. Continuați să gătiți până când toate sunt fragede, încă 10 până la 12 minute.
În timp ce legumele se gătesc, încălziți smântâna, untul și frunza de dafin într-o cratiță mică la foc mediu.
Scurgeți legumele fierte și mărul și readuceți-le în oala fierbinte și uscată. Amestecați-le la foc mic timp de 2 minute până când sunt uscate. Treceți ingredientele printr-o moară de alimente într-un castron mare. Amestecați ușor amestecul de smântână fierbinte și unt până se omogenizează (îndepărtați frunza de dafin). Alternativ, puteți purifica legumele și mărul împreună cu amestecul de smântână și unt într-un robot de bucătărie. Condimentează piureul cu sare și piper negru după gust.