Piure de păstârnac curry
Pastârnac curry mash este o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară are 391 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de lapte, păstârnac, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Piure de păstârnac cu măr, Păstârnac Și Piure De Cartofi, și Păstârnac-Piure De Mere.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare, adăugați păstârnacul și gătiți timp de 5 minute până când încep să se caramelizeze.
Adăugați pudra de curry și mierea și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați laptele, aduceți la fierbere, acoperiți cu un capac și fierbeți timp de 15 minute sau până când păstârnacul este foarte fraged. Se pasează cu un tocător de cartofi și se condimentează după gust.