Piure de păstârnac, cartofi și napi

Piure de păstârnac, cartofi și napi
Piureul de păstârnac, cartof și nap ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 248 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 81 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, păstârnac, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Păstârnac, Cartofi Și Napi Pur Și Simplu, Napi Cremoși-Cartofi Pur Peculae, și Piure De Cartofi-Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Se topește 3 linguri de unt cu ulei în mareoală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Se adauga ceapa; saut pana la sautmoale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați păstârnac,cartofi și napi; se amestecă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
NapNap
4
Se adaugă usturoiul; se amestecă1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeti pana lalegumele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
6
Folosind lingura cu fante, transferați legumeleîn castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
7
Se toarnă bulion de gătit încastron mic; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați cremă de brânzăla legume. Folosind mixerul electric, batețilegume pentru a netezi piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
9
Adăugați 2 linguri de amestec de unt-ulei din partea de sus a bulionului la legume. Se amestecă 2 linguri de mărar.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
UntUnt
MărarMărar
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Unt 11 x 7 x 2 inch vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
11
Transferați piureul în vasul pregătit. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
12
Se topește 3 linguri de unt în micifier la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
13
Adăugați panko șise amestecă până se rumenesc, aproximativ 2 minutes.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răceșteși depozitați etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
14
Poziționați rack - ul în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Presărați amestecul pankopeste piure de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
16
Coaceți până când blatul este maro, aproximativ 15 minute (25 de minute dacă este răcit).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Se presara cu 2 linguri de marar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista