Piureul de păstârnac, cartof și nap ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 248 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 81 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, păstârnac, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Păstârnac, Cartofi Și Napi Pur Și Simplu, Napi Cremoși-Cartofi Pur Peculae, și Piure De Cartofi-Păstârnac.
Instrucțiuni
1
Se topește 3 linguri de unt cu ulei în mareoală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
2
Se adauga ceapa; saut pana la sautmoale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați păstârnac,cartofi și napi; se amestecă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Cartofi
Nap
4
Se adaugă usturoiul; se amestecă1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeti pana lalegumele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
6
Folosind lingura cu fante, transferați legumeleîn castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
7
Se toarnă bulion de gătit încastron mic; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați cremă de brânzăla legume. Folosind mixerul electric, batețilegume pentru a netezi piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
9
Adăugați 2 linguri de amestec de unt-ulei din partea de sus a bulionului la legume. Se amestecă 2 linguri de mărar.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Unt
Mărar
Ulei De Gătit
10
Unt 11 x 7 x 2 inch vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
11
Transferați piureul în vasul pregătit. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
12
Se topește 3 linguri de unt în micifier la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
13
Adăugați panko șise amestecă până se rumenesc, aproximativ 2 minutes.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răceșteși depozitați etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
14
Poziționați rack - ul în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Presărați amestecul pankopeste piure de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
16
Coaceți până când blatul este maro, aproximativ 15 minute (25 de minute dacă este răcit).