Piure de napi cu chimen

Piure de napi cu chimen
Piure de napi cu chimen este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, semințe de chimen, napi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Piure De Usturoi Napi, Piure de morcovi și napi, și Piure de napi și salvie.

Instrucțiuni

1
Așezați napii într-o oală și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când napii devin portocalii gălbui și sunt moi, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
PortocaliuPortocaliu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți apa, lăsând napii în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Amestecați untul și semințele de chimen în napi. Condimentează după gust cu sare și piper. Folosiți un tocător de cartofi pentru a zdrobi napii la consistența dorită. Se amestecă smântâna și se pasează din nou, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
NapNap
UntUnt
CartofiCartofi
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista