Piure De Morcovi-Caise
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de morcovi-caise ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de căței de usturoi, coajă de portocală, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piure De Morcovi Și Mărar, Piure de napi și morcovi, și Morcov Irlandez Și Păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când morcovii sunt foarte fragede.
Procesați amestecul de morcovi, în loturi, într-un robot de bucătărie până la neted, oprindu-vă să răzuiți părțile după cum este necesar. Întoarceți amestecul în cratiță; adăugați unt, frișcă și sare. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se incalzeste.