Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de morcovi-caise ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de căței de usturoi, coajă de portocală, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piure De Morcovi Și Mărar, Piure de napi și morcovi, și Morcov Irlandez Și Păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când morcovii sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Procesați amestecul de morcovi, în loturi, într-un robot de bucătărie până la neted, oprindu-vă să răzuiți părțile după cum este necesar. Întoarceți amestecul în cratiță; adăugați unt, frișcă și sare. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Grăsime De Porc înapoi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă