Piure de cartofi și păstârnac cu fâșii de legume rădăcinoase crocante
Piureul de cartofi și păstârnac cu fâșii de legume rădăcinoase crocante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 206 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de frunze de salvie, sare kosher, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure de cartofi și păstârnac, Piure De Cartofi Și Păstârnac, și Piure de păstârnac și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cojiți păstârnacul și cartofii, salvând cojile. Pe o foaie de copt cu margini, aruncați cojile cu ulei, salvie și 1/4 linguriță. fiecare sare și piper și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Kilograme De Mure (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți timp de 10 minute, amestecați, apoi gătiți până devin aurii și crocante, amestecând încă o dată, 4 până la 6 minute. Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Tăiați păstârnacul și cartofii în 2-in. bucăți, puneți într-o oală medie cu bulion, acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când păstârnacul este foarte fraged când este străpuns, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți, rezervați lichid.
6
Întoarceți legumele în oală cu 1 cană de bulion (salvați bulionul rămas pentru alte utilizări) și bateți cu un mixer sau piure până când doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați răspândirea de nucă de cocos, drojdia și restul de 3/4 linguriță. sare și 1/2 linguriță. piper; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Kilograme De Mure (aproximativ
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Transferați într-un castron cald. Se acoperă cu câteva fâșii de legume rădăcinoase și se servește restul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
* Găsiți unt de nucă de cocos, cum ar fi Earth Balance, precum și drojdie nutrițională la magazinele naturiste sau la piața Whole Foods.