Piure De Cartofi-Slimmed
Piureul de cartofi Slimmed ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 196 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cartofi Slimmed-Down Franțuzești, Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, și Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă rece și adăugați 1 linguriță de sare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul pentru a menține un foc mic. Gatiti pana cand furculita este frageda, aproximativ 30 pana la 60 de minute, in functie de marimea cartofilor.
Scurgeți cartofii și întoarceți-i în tigaie. Rotiți tigaia la foc mediu până când pielea este uscată, aproximativ 1 minut. Înjumătățiți cartofii în cruce.
Puneți jumătățile într-un ricer tăiat în jos și apăsați cartoful prin ricer într-un castron. Carnea ar trebui să treacă cu ușurință prin găuri și piei să rămână în ricer. Aruncați pielea și repetați cu cartofii rămași. (Alternativ, curățați cartofii fierți și treceți printr-o moară de alimente sau amestecați cu o mașină de tocat cartofi de mână.) Amestecați imediat untul în cartofii calzi, apoi adăugați laptele de unt și combinați bine.
Între timp, încălziți laptele într-o cratiță mică până la abur, dar nu fierbe. Se amestecă încet laptele în amestecul de cartofi. Condimentează cu restul de 1 linguriță de sare și piper, după gust.
Transferați într-un bol de servire sau păstrați-l cald într-un bol acoperit așezat peste o oală cu apă fierbinte.
Pentru piureul de usturoi: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. feliați blatul a 2 capete de usturoi, puneți într-un vas mic de copt și stropiți cu ulei de măsline. Acoperiți cu folie și prăjiți până când cuișoarele sunt foarte moi și bronzate, aproximativ 1 oră. Când este suficient de rece pentru a manipula, strângeți capetele de usturoi pentru a scoate cuișoarele. Smash cuișoare cu un cuțit sau pus prin ricer, și se adaugă la cartofi piure.