Piure de cartofi pe băț
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi pe băț. Această rețetă servește 6 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 128 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de bucăți de slănină, praf de copt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb.
Instrucțiuni
Faceți piure de cartofi conform instrucțiunilor de pe pungă, folosind 2 căni de apă fierbinte. Dacă doriți, amestecați o mână de brânză mărunțită sau bucăți de slănină. Dați la frigider 15 minute pentru a se răci.
Acoperiți foaia de prăjituri cu hârtie cerată. Cu mâinile, formați 18 până la 21 de bile folosind 2 linguri de amestec de cartofi pentru fiecare.
Așezați pe foaia cookie. Congelați bilele de cartofi 30 de minute pentru a seta.
Între timp, în cuptorul olandez sau în friteuza cu grăsimi adânci, încălziți uleiul la 177°. într-un castron mediu, bateți oul și laptele; se amestecă făina, sarea și praful de copt până se omogenizează.
În loturi de 4 sau 5, înmuiați fiecare bilă de cartofi în aluat; atingeți excesul de partea laterală a bolului. Se prăjește aproximativ 4 minute, întorcându-se o dată. Cu lingura cu fante, scoateți din ulei; așezat pe prosoape de hârtie. Filetați 3 bile de cartofi pe fiecare frigăruie.