Piure de cartofi, morcovi și conopidă este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 14 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Dacă aveți la îndemână morcovi, cartofi, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Piure de cartofi și conopidă, Piure de cartofi și conopidă, și Piure de morcovi și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți legumele și bulionul la fiert în cratiță; se fierbe la foc mediu-mic 15 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scurgeți legumele, rezervând 2 linguri. bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Așezați legumele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați cremă de brânză, usturoi, rozmarin și piper; bate cu mixerul până devine cremos, adăugând treptat bulion rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată