Piure de cartofi dulci și sărate la cuptor
Piureul de cartofi dulci și sărați la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.64 pe portie. O porție conține 506 calorii, 13g de proteine, și 24g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați smântână, slănină, cartofi de copt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Cartofi Dulci Și Sărate La Cuptor, Piure De Cartofi Savuroși, și Piure de cartofi savuroși cu conopidă și țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cartofi, 1 linguriță de sare și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez; gatiti 30 de minute sau pana se inmoaie.
Întoarceți cartofii la cuptorul olandez.
Adăugați cartofi dulci și cremă de brânză; se pasează până se omogenizează cu un tocător de cartofi. Se amestecă slănina, următoarele 3 ingrediente și restul de 2 lingurițe de sare. Puneți amestecul într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Coaceți, descoperit, la 350 timp de 20 de minute.