Piure de cartofi cu ulei de măsline cu panceta
Piure de cartofi cu ulei de măsline cu Pancetta durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 172 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, cartofi Yukon Gold, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . Funcționează bine ca garnitură foarte accesibilă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 50% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Risotto de dovlecei cu pancettan și ulei de salvie , Cod cu sos de roșii-măsline-chorizo și piure de cartofi și prăjitură cu vin și ulei de măsline .
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți pancetta în 1 lingură de ulei la foc mediu până devine crocantă.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Scurgeți cartofii și transferați într-un castron mare. Piureați cartofii cu uleiul rămas. Se amestecă pătrunjelul, amestecul de pancetta, sare și piper.