Piure de cartofi cu pansament de fermă

Piure de cartofi cu pansament de fermă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piureul de cartofi cu pansament de fermă. Această rețetă servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 282 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți piper, pătrunjel, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Cartofi Cu Pansament De Fermă, Ranch Piure De Cartofi, și Ranch Piure De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele încastron mic pentru a amesteca. Faceți înainte: poate fi făcut2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Puneți cartofii în mareo oală rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă suficientă apă recepentru a acoperi și a adăuga 1 lingură de sare grosieră.Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-mare și gătiți până când cartofiisunt fragede când sunt străpunse cu cuțitul,aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Scurgeți cartofii; reservepot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Lăsați cartofii să stea în strecurătoare până lamucid cald, aproximativ 20 de minute. Lucrând în loturi, presați cartofii prin ricerul de cartofi înapoi în aceeași oală (nu amestecați; cartofii ar trebui să fie pufoși). Faceți înainte: cartofii pot fi făcuți cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Lăsați la temperatura camerei.
6
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Combinați smântâna, laptele și untul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Îndoiți ușor jumătate din amestecul de cremăîn cartofi; repetați cu amestecul de cremă rămas. Îndoiți pansamentul ranch de 3/4 cană în cartofi; rezervați pansamentul rămas pentru servire. Condimentați cartofii după gust cu mai multsare grosieră și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ranch DressingRanch Dressing
CartofiCartofi
UntUnt
CremăCremă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Transferați oala cu piure de cartofi la cuptor și reîncălziți neacoperit până când cartofii sunt încălziți, aproximativ 10 minute pentru cartofii proaspăt făcuți sau 30 de minute dacă cartofii sunt făcuți înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Transferați piureul de cartofi într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Stropiți cu pansamentul rămas și serviți.
11
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista