Piure de cartofi cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi cu ierburi. Această rețetă face 8 porții cu 190 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare, pătrunjel cu frunze plate, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi cu ulei de măsline și ierburi, Piure de cartofi dulci și roșii cu ierburi, și Piure de cartofi cu usturoi prăjit și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți laptele cu pătrunjel și arpagic la foc mic într-o cratiță, apoi scoateți-l de pe foc.
Lăsați să stea, acoperit, 20 de minute.
În timp ce laptele stă în picioare, acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 2 inci într-o oală mare și fierbeți, neacoperit, până când este foarte fraged, 20 până la 30 de minute.
Se scurge într-o strecurătoare și, când este suficient de rece pentru a se manipula, se curăță.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți cartofii calzi cu un masher de cartofi, adăugând treptat 1 1/2 căni de lapte cu ierburi.
Adăugați laptele rămas 1/4 cană la un moment dat, zdrobind, până când cartofii ating consistența dorită. Se condimentează cu sare de mare și piper, apoi se transferă într-un vas de servire rezistent la cuptor.
Cartofi de căldură, acoperite, în mijlocul cuptorului 15 minute. (Dacă faceți cartofi pentru a merge cu miel, puteți încălzi cartofii în timp ce mielul stă.)
Serviți cartofii fierbinți, acoperiți cu pete de unt.