Piure de cartofi cu ciuperci sotate

Piure de cartofi cu ciuperci sote ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Pentru 1,91 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 395 de calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați smântână, vin alb, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: piure de cartofi cu praz sotat, piure de cartofi cu zară Nif cu praz sotat și cartofi copți cu ciuperci și iaurt sotate.
Instrucțiuni
Într-o cratiță se topește 1/2 baton (4 linguri) unt și se călește ciupercile, ceapa, arpagicul și usturoiul.
Adăugați vin și fierbeți aproximativ 15 minute. Într-o oală, fierbeți cartofii până sunt gata; scurgere. Piureați cartofii și adăugați 1/2 baton de unt rămas, sare, piper, smântână și lapte cald până la consistența dorită.
Combinați toate ingredientele și bateți până când devine dens și cremos.