Piure de cartofi cu ceapă caramelizată

Piure de cartofi cu ceapă caramelizată
Piureul de cartofi cu ceapă caramelizată durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 188 de calorii , 7 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 71 de cenți per porție . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură foarte accesibilă. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână unt, smântână, fâșii de bacon și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 35% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Alouette® Baby Brie® Pizza caramelizată cu ardei și ceapă , Pâine prăjită cu avocado cu ceapă dulce caramelizată, roșii struguri, arpagic proaspăt de grădină și flori de chive și pizza cu ceapă și bacon caramelizate .

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu; se adauga ceapa si 1/2 lingurita sare. Gatiti si amestecati timp de 15 minute sau pana cand umezeala s-a evaporat si ceapa se ofileste complet. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti si amestecati 30-40 de minute sau pana cand ceapa este caramelizata. (Dacă este necesar, adăugați apă, câte 1 lingură, dacă ceapa începe să se lipească de tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Între timp, puneți cartofii și usturoiul într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 18-22 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scurgeți cartofii; se pune intr-un castron mare si se paseaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se adauga smantana, laptele, piperul si sarea ramasa; piure până se omogenizează. Se amestecă ceapa caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Transferați într-un bol de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Stropiți cu unt; se presara cu branza si bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista