Piure De Cartofi Cu Brânză
Piureul de cartofi cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 100 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză edam, piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Piure De Cartofi Cu Brânză, Piure De Cartofi Cu Brânză, și Piure De Cartofi Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 1 caserolă de 1/2 litru sau vas de copt pătrat, 8x8x2 inci, cu spray de gătit.
Se amestecă piureul de cartofi, ceapa, laptele, sarea, piperul, nucșoara și 1/4 cană de brânză într-un castron mare. Lingurați ușor în caserolă.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când cartofii sunt bine încălziți și brânza este topită.