Piure De Cartofi Camembert

Camembert piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 92 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de cartof Yukon gold, 2 runde de brânză camembert, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Încercați Pui francez într-o oală cu Jus beat și piure de cartofi Camembert, Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, și Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați brânza în 6 pene. Îndepărtați cu grijă coaja din brânză; aruncați coaja. Tăiați brânza; lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce cartofii gătesc.
Puneți cartoful într-un cuptor olandez mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 12 minute sau până se înmoaie.
Se scurge într-o strecurătoare; întoarceți cartoful în tigaie.
Adăugați brânză, lapte, sare și 3/4 linguriță de piper; se pasează cu un tocător de cartofi până se omogenizează.
Garnisiți cu arpagic și piper suplimentar, dacă doriți.